Klantenbeoordelingen

9 /10

4995   
192   
115   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.2   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 0-2)

  Anja

1 /10


12/07/2022

Ze konden de dag zelf mijn auto niet takelen deze stond in A en moest dan maar in P ( waar ik woon ) geraken en de dag erop om 11u terug in A zijn. Ik was onderweg en kreeg om 10u telefoon Dat ze er waren en niet konden wachten dus gingen ze iemand anders sturen. Ik kreeg een vervangwagen voor 2 dagen terwijl ik recht heb op 5 dagen maar deze kon wel verlengd worden.

Europ-Assistance:
Mevrouw Anja, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
1   
Empathie van de bijstandsagent
1   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
1   
Dienst geleverd zoals voorzien
2   
  Arn

2 /10


12/07/2022

Zeer omslachtige manier van werken. Het duurde een eeuwigheid eer ik eindelijk contact kreeg met een operator

Europ-Assistance:
Mijnheer Arn, We vinden dat je een slechte ervaring met onze virtuele agent. We doen er alles aan om deze dienstverlening te verbeteren Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
3   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
3   
Dienst geleverd zoals voorzien
5   
  Hans

2 /10


11/07/2022

Opvolging van het dossier

Europ-Assistance:
Mijnheer Hans, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
3   
Dienst geleverd zoals voorzien
3   
  Jan

0 /10


04/07/2022

Als antwoord op onze oproep: een stem die een hele reeks vragen stelt die al dan niet ter zake zijn. Geen mogelijkheid enige verduidelijking te vragen. Na veel tijdverlies door dit onpersoonlijk gesprek enige dialoog mogelijk. Uren lang wachten op een uiteindelijke interventie.

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, We vinden dat je een slechte ervaring met onze virtuele agent. We doen er alles aan om deze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
9   
  Marco

0 /10


01/07/2022

in belgie werkt deze verzekering zeer goed maar vanaf je naar frankrijk of spanje gaat en je hebt een probleem is het een dikke ramp

Europ-Assistance:
Mijnheer Marco, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
0   
  Jan

2 /10


21/06/2022

Met een lekke band meer dan 4 uur moeten wachten op ne pipo die er geen verstand van heeft. Mobilhoe heeft daarbij schade opgelopen. Na 6 uur eindelijk platte band vervangen door een nieuwe. Dit bij temperatuur van 44gr.De wegenwachr van Spanje hebben ons eten en drinken moeten brengen en de nodige telefoons moeten doen om na 4 uur hulp te krijgen. De Emails die door jullie werden verstuurd naar Spanje waren Europ Assistance niet te traceren.Bedankt voor deze uiputtingsslag.

Europ-Assistance:
Geachte Jan, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen contace met u op. Met vriendelijke groeten EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
1   
  Catherine

1 /10


05/05/2022

Het zelf zoek. Van een vervang wagen! 900 euro voorschieten

Europ-Assistance:
Mevrouw Catherine, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. . Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
10   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
  Jan

1 /10


28/04/2022

Tegenwoordig duurt de interventie zeer lang en de kennis van de wegenwachter is povertjes.Is ook niet de Nederlandse taal machtig.

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Dekking van het contract
6   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
1   
  Laurent

0 /10


29/03/2022

Traag en weinig communicatie. 6u gewacht op takelwagen aan ver -20°C. Duurde ver een maand vooraleer de wagen gerepatrieerd was. Hotel onkosten nog niet terugbetaald anderhalve maand later.

Europ-Assistance:
Mijnheer Laurent, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
8   
  Jan

2 /10


28/03/2022

Gelieve mijn makelaar L te contacteren op het nummer 0 zodat hij mijn ontevredenheid kan uitleggen.

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnher, Uw bericht is doorgestuurd. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
4   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10