Klantenbeoordelingen

9 /10

4521   
168   
96   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.7   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.2   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 0-2)

  Wietse

1 /10


04/10/2021

Niet mogelijk om een persoon aan de telefoon te krijgen.Als je in panne staat op de linker baan van de snelweg dan heb je geen tijd om door een keuze menu te gaan en een internet formulier in te vullen.

Europ-Assistance:
Mijnheer Wietse, We vinden dat je een slechte ervaring met onze virtuele agent. We doen er alles aan om deze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
4   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
8   
  Edith

0 /10


20/09/2021

omdat we totaal niet geholpen werden.

Europ-Assistance:
Mevrouw Edith, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  John

0 /10


15/09/2021

ik heb een brief geschreven naar jullie klachtenafdeling waar ik mijn ongenoegen uit op basis van 2 interventies die namelijk na 10 uur s'avonds gebeurd zijn

Europ-Assistance:
Mijnheer John, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. We zullen het bestand bekijken en terugkomen in meer detail. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Luc

0 /10


06/09/2021

50 jaar zeer tevreden lid geweest van VAB pechverhelping op de weg. Op aandringen van BNPParibas overgeschakeld op Europ Assistance. Bij mijn allereerste oproep bij Europ Assistance voor een pech met mijn autolichten enkele uren vooraleer ik op reis naar Frankrijk zou vertrekken was de eerste reactie: wij kunnen niemand sturen want het is nog klaarlichte dag ...Na aandringen zou men toch iemand sturen om mijn wagen weg te takelen. Bij VAB sturen ze een technicus die in 9 op de 10 gevallen de herstelling ter plaatse oplost.Zwaar ontgoocheld!

Europ-Assistance:
Mijnheer Luc, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
  Luc

0 /10


06/09/2021

50 jaar zeer tevreden lid geweest van VAB pechverhelping op de weg. Op aandringen van BNPParibas overgeschakeld op Europ Assistance. Bij mijn allereerste oproep bij Europ Assistance voor een pech met mijn autolichten enkele uren vooraleer ik op reis naar Frankrijk zou vertrekken was de eerste reactie: wij kunnen niemand sturen want het is nog klaarlichte dag ...Na aandringen zou men toch iemand sturen om mijn wagen weg te takelen. Bij VAB sturen ze een technicus die in 9 op de 10 gevallen de herstelling ter plaatse oplost.Zwaar ontgoocheld!

Europ-Assistance:
Mijnheer Luc, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
  Niniane

2 /10


31/08/2021

Europ assist is heel moeilijk te pakken te krijgen. Zou binnen 10 min sms krijgen met verwachte interventie tijd maar dat duurde bijna n uur. Daarna duurde het nog eens 3kwartier voor iemand kwam. Telefonisch kreeg ik ze helemaal niet te pakken. Heel lang in de wacht gestaan zonder enige indicatie hoe lang dit nog zou duren.

Europ-Assistance:
Mevrouw Niniane Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
3   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Bv

0 /10


20/08/2021

Ik heb 58 minuten in wacht gestaan en NIEMAND heeft opgenomen en mij NIET terug gebeld.De takeldienst die ter plaatse kwam wenste de wagen NIET mee te nemen ( dashboard gestolen) omdat ik zelF de START knop terug aangesloten had weten aan te sluiten..Resultaat:Als men handig en zelf behulpzaam is wordt men NIET geholpen. Men MOET DOM en IDIOOT ZIJN en BLIJVEN om geholpen te worden.

Europ-Assistance:
Geachte, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Wij gaan een nader onderzoek doen naar de verbreking van de lijn. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Patrick

0 /10


18/08/2021

Ontevreden service en ga mijn contract opzeggen

Europ-Assistance:
Geachte Dhr Patrick, Onze excuses voor het ongemak. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Vriendelijke groeten, EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
5   
Empathie van de bijstandsagent
5   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
1   
Dienst geleverd zoals voorzien
1   
  Michèle

2 /10


02/08/2021

We hebben 4 uur langs de baan moeten wachten vooraleer de pechdiensten langs kwamen. Is lang. => Slechte onderaannemer. Ook lange wachttijden aan de telefoon om jullie dienst te bereiken: 30’. Ook zeer lang. Werd door een vriendelijke computerstem bedankt voor mijn geduld.

Europ-Assistance:
Mevrouw Michele Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Begrip van de bijstandsagent
3   
Empathie van de bijstandsagent
3   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Mohamed

0 /10


22/07/2021

Nooit !! Slechte service !!

Europ-Assistance:
Mijnheer Mohamed, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0