Klantenbeoordelingen

9 /10

4995   
192   
115   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.2   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 3-6)

  Michael

5 /10


08/07/2022

Drie maal moeten bellen naar Europ Assistance. Wachtijd aan de telefoon van telkens 12 à 14 Minuten. Wachtijd van pechverhelping veel te lang

Europ-Assistance:
Mijnheer Michael, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  .

6 /10


05/07/2022

correct afgehandeld

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
9   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Gazmend

6 /10


04/07/2022

Snelheid van de aankomst was goed maar niet precies op aankomsttijd doorgeven op de app

Europ-Assistance:
Mijnheer Gazmend, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. We zijn wel blij te horen dat de rest van de dienst vlekkeloos verlopen is. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Dekking van het contract
6   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
6   
Dienst geleverd zoals voorzien
6   
  Jan

6 /10


20/06/2022

Heel lang moeten wachten

Europ-Assistance:
Geachte, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
6   
Empathie van de bijstandsagent
6   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
7   
Op de hoogte gehouden
6   
  Diederik

4 /10


20/06/2022

Er is miscommunicatie ontstaan. Ik kreeg niet meteen een concreet antwoord op de volgende vragen:- moet ik de herstelkosten betalen of zijn die voor rekening van Europ Assistance?- mogen wij zelf een garage kiezen waar we de wagen laten herstellen?Bovendien kreeg ik tegenstrijdige informatie.De dame van het callcentrum zei me dat alle facturen (betaalde kosten) naar Europ Assitance dienden verstuurd te worden. Uiteindelijk waren de herstelkosten voor onze rekening. Ze wist ook niet te zeggen welk type contract ik had en werd wat ongeduldig omdat er nog andere klanten aan het wachten waren. Dus toch niet zo klantvriendelijk. Ik begrijp dat er veel oproepen zijn en weinig operatoren maar het moet toch mogelijk zijn om de klant te kunnen zeggen welk type contract hij he en op basis daarvan zijn vragen te beantwoorden.

Europ-Assistance:
Beste Diederik, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij onderzoeken uw dossier en nemen contact met u op. Met vriendelijke groeten EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Begrip van de bijstandsagent
1   
Empathie van de bijstandsagent
3   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
8   
  Robert

4 /10


20/06/2022

geen telefonist(e) meer aan de lijn/alles digitaal/nefast want o.a. werkt niet 100%eens aanwezig alles prima (10/10)

Europ-Assistance:
Geachte Robert, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze virtuelle agent. We doen er alles aan om deze service te verbeteren. Met vriendelijke groeten EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Dekking van het contract
9   
Duur van de behandeling
9   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Luc

4 /10


17/06/2022

Te lang moeten wachten en uiteindelijke is een passant die heeftgeholpen en was erheen tussen van ADV Assist Oostkamp nog nodige Ik heb ze hiervan op de hoogte gebracht

Europ-Assistance:
Geachte Luc, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. Wij nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
5   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
4   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
5   
  Bvba

3 /10


23/05/2022

ik hrb twee urten moeten wachten

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
3   
Gemakkelijk te contacteren
7   
Begrip van de bijstandsagent
5   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Tania

5 /10


10/05/2022

Slecht georganiseerd. Men begrijpt geen Nederlands als ik dan Frans praat antwoordt men toch in onverstaanbaar Nederlands.

Europ-Assistance:
Mevrouw Tania, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
7   
Begrip van de bijstandsagent
5   
Empathie van de bijstandsagent
5   
Dekking van het contract
1   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
9