Klantenbeoordelingen

9 /10

4995   
192   
115   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.2   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen

  Hugo

10 /10


12/07/2022

Efficiƫnt snel vlotte service

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
10   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
10   
Te leveren inspanning/opvolging
10   
Op de hoogte gehouden
10   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Anja

1 /10


12/07/2022

Ze konden de dag zelf mijn auto niet takelen deze stond in A en moest dan maar in P ( waar ik woon ) geraken en de dag erop om 11u terug in A zijn. Ik was onderweg en kreeg om 10u telefoon Dat ze er waren en niet konden wachten dus gingen ze iemand anders sturen. Ik kreeg een vervangwagen voor 2 dagen terwijl ik recht heb op 5 dagen maar deze kon wel verlengd worden.

Europ-Assistance:
Mevrouw Anja, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
1   
Empathie van de bijstandsagent
1   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
1   
Dienst geleverd zoals voorzien
2   
  Arn

2 /10


12/07/2022

Zeer omslachtige manier van werken. Het duurde een eeuwigheid eer ik eindelijk contact kreeg met een operator

Europ-Assistance:
Mijnheer Arn, We vinden dat je een slechte ervaring met onze virtuele agent. We doen er alles aan om deze dienstverlening te verbeteren Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
3   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
3   
Dienst geleverd zoals voorzien
5   
  Monique

9 /10


11/07/2022

de snelle oplossing van het probleem

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
9   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
9   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Benjamin

9 /10


11/07/2022

snel hulp aan aangeboden en geen problemen

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Begrip van de bijstandsagent
9   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
9   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Marc

10 /10


11/07/2022

Al 40 jaar klant 4 maal nodig gehad en steeds prima geholpen geweest dank

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
10   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
10   
Te leveren inspanning/opvolging
10   
Op de hoogte gehouden
10   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Geert

10 /10


11/07/2022

Top servies tevreden klant

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
10   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
10   
Te leveren inspanning/opvolging
10   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Hans

2 /10


11/07/2022

Opvolging van het dossier

Europ-Assistance:
Mijnheer Hans, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
3   
Dienst geleverd zoals voorzien
3   
  Emmanuella

10 /10


11/07/2022

Tevredenheid

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
10   
Gemakkelijk te contacteren
5   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
9   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
10   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10