Klantenbeoordelingen

9 /10

5294   
215   
128   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 0-2)

  Mohamad

0 /10


21/09/2022

Heel erg slechte service

Europ-Assistance:
Mijnheer Mohamad, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Maxim

0 /10


19/09/2022

Omdat jullie ons dik in de steek gelaten hebben. Heel triestig.

Europ-Assistance:
Mijnheer Maxim, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Kristiaan

1 /10


12/09/2022

Belachelijk slechte ervaring met geen opvolging

Europ-Assistance:
Mijnheer Kristiaan, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
4   
Dekking van het contract
2   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Nsjan

0 /10


05/09/2022

ik vind medverker zijn nit serez of veten regels niet

Europ-Assistance:
Mijnheer Nsjan, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Bvba

0 /10


02/09/2022

30 min wachttijd aan de telefoon vooraleer ik iemand aan de lijn had. En die persoon ging het dossiernummer doorsturen wat ik dus nooit ontvangen heb. Evenmin emails nadien ontvangen met meer informatie.

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Luc

0 /10


15/08/2022

Zie klachten mail die ik gisteren stuurde. Helaas voor de eerste keer en vreselijke ervaring van wat het niet moet/mag zijn!

Europ-Assistance:
Beste Luc, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met de vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Cherelva

2 /10


11/08/2022

Het duurt lang voordat je iemand aan de lijn krijgt. Communicatie loopt niet soepel. Ik ga weg bij jullie!

Europ-Assistance:
Beste Cherelva, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Begrip van de bijstandsagent
5   
Empathie van de bijstandsagent
4   
Dekking van het contract
3   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
3   
Dienst geleverd zoals voorzien
3   
  Filip

2 /10


03/08/2022

Ik werd slechts zeer moeizaam geholpen en de uiteindelijk aangeboden oplossing voldeed niet aan mijn verwachtigen.

Europ-Assistance:
Beste Filip, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
1   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
2   
  Lutgard

2 /10


01/08/2022

30 MIN WACHTTIJD AAN TELEFOON 3 UUR MOETEN WACHTEN OP TAKELWAGEN DIE GGEEN VERVANGVOERTUIG MEE HADVOLGENDE DAG 3 UUR VERLOREN VOOR OPHALEN VAN VERVANGVOERTUIGSERVICE 0 STEEDS AANGEDRONGEN OP REPATRIERING VAN MIJN VOERTUIG HEB ZELF MOETEN AANDRINGEN OP DIAGNOSE VAN DE PANNE ! GELUKKIG HEB IK 20 JAAR ERVARING ALS BOEKHOUSTER IN CARROSSERIEBEDRIJF

Europ-Assistance:
Best Lutgard, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd en een negatieve ervaring heeft gehad. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Emiel

0 /10


01/08/2022

slechte bijstand wachttijden van 2 uurde 1ne weet niet wat de andere gezegd heeftmedicamenten werden niet gehaaldbeloven om terug te bellen en nooit gedaan ons gewoon aant lijntje gehoudenkortom te veel om op te noemen

Europ-Assistance:
Beste Emiel, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0