Klantenbeoordelingen

9 /10

5294   
215   
128   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 3-6)

  Dorinda

4 /10


28/09/2022

de wagen die we kregen was ok maar naservice was heel onvriendelijkwe hadden getankt maar helaas geen ticket meegenomen op 15 km van de stalplaatsnu moesten we nog 5 liter bijbetalen dat komt overeen met 100km...helemaal onvriendelijk behandeld na vraag aan de telefoon we hebben begrip dat dit misschien soms gebeurt dat er profiteurs zijn maar zo reageren...

Europ-Assistance:
Mevrouw Dorinda, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Begrip van de bijstandsagent
10   
Empathie van de bijstandsagent
9   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
4   
  Joris

5 /10


15/09/2022

Niet zo gemakkelijk bereikbaar

Europ-Assistance:
Mijnheer Joris, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Walter

6 /10


12/09/2022

Goede technieker

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Jan

5 /10


12/09/2022

alles verliep zeer goed behalve dat ik binnen mijn polis europ assistance geen vervangwagen kreeg bij mercedes. Had ik mercedes service gebeld had ik wel een vervangwagen gekregen.

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
1   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Mario

4 /10


06/09/2022

Geen vervangwagen gekregen en er was een gevraagd.

Europ-Assistance:
Mijnheer Mario, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
  Dirk

5 /10


05/09/2022

Ik ontving niemand aan de telefoon en sprak tegen een computer. Dit is ok voor bandwerk. Een ongeval is dat meestal niet.Eens een vraag kunnen stellen naast het programma is soms voort alle partijen wel behulpzaamDC

Europ-Assistance:
Mijnheer Dirk, We vinden dat je een slechte ervaring met onze virtuele agent. We doen er alles aan om deze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
5   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Gcv

5 /10


25/08/2022

Er ging binnen het uur iemand komen helpen. Dit heeft meer dan twee uur geduurd. En ik heb hiervoor drie keer moeten bellen. Blijkbaar was er intern iets mis gegaan.

Europ-Assistance:
Beste Gcv, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Lieven

6 /10


22/08/2022

regeling vervangwagen niet ok andere dienstverlening wel

Europ-Assistance:
Beste Lieven, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. We zijn wel blij te horen dat de rest van de dienst vlekkeloos verlopen is. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
7   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
6   
  Luc

5 /10


22/08/2022

Onpersoonlijk

Europ-Assistance:
Beste Luc, Wij begrijpen uw teleurstelling en gaan dit nader onderzoeken. Eens dit onderzoek afgelopen is nemen we terug contact met u op. Met vriendelijke groeten, EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
5   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
4   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
7   
  Koen

4 /10


18/08/2022

We zijn niet geholpen

Europ-Assistance:
Beste Koen, Wij snappen uw frustratie begrijpen uw teleurstelling en gaan dit nader onderzoeken. Eens dit onderzoek afgelopen is nemen we terug contact met u op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
2   
Dienst geleverd zoals voorzien
0