Klantenbeoordelingen

9 /10

5294   
215   
128   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 3-6) Pagina: 1

  Lee

5 /10


15/08/2022

Voor jullie is de snelheid van belang hoe snel de depaneur op jullie bericht reageert.Voor de mensen die in pan staan is het van belang hoe snel de depaneur ter plaatsen kan zijn….Het is niet altijd de eerste die reageert geageerd op jullie bericht dat hij/ zij de snelste is ter plekke van de calamiteit……

Europ-Assistance:
Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met de vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
6   
  Elie

6 /10


10/08/2022

Per telefoon geraak Ik niet rechtstreeks binnen. Steeds die nummers intoetsen is moeilijk voor een tachtig jarige.Anders content

Europ-Assistance:
Beste Elie, Het spijt ons dat u ons niet kon bereiken. We nemen met u contact op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
6   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Dimitri

6 /10


08/08/2022

NADEEL/: 49 MIN moeten wachten vooraleer ik iemand aan de tel had.VOORDEEL/ service takelwagen perfect;

Europ-Assistance:
Beste Dimitri, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met de vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
9   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
7   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
6   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Martin

5 /10


08/08/2022

Ik kon geen gebruik maken van EIGEN GARAGE.. IN DIT SPECIFIEK GEVAL.. 20 KM van m'n deur.. Personen opgehaald en panne ondertussen geëvalueerd.. Startkabels.. EN NIET TELEFONISCH AF TE HANDELEN.. ZERO POINTS. THUIS EN MET HULP VAN VERZEKERAAR APP IN WERKING GESTELD.... Heb dus nog moeten over en weer rijden om autosleutel aan WEL VAKBEKWAME OPHALER te overhandigen om voertuig te takelen... Dus VLOT TELEFONISCH TE BEREIKEN IS EEN MUST... DAAR KRIJGEN JULLIE EEN ZWARE ONVOLDOENDE... SORRY NIET IEDEREEN IS SMART... WITH PHONE.

Europ-Assistance:
Beste Martin, Wij begrijpen uw teleurstelling en gaan dit nader onderzoeken. Eens dit onderzoek afgelopen is nemen we terug contact met u op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
6   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
6   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Kris

5 /10


05/08/2022

De reactie tijd aan de telefoon was veel te lang. Ik heb een uur in de wacht gestaan !!

Europ-Assistance:
Beste Kris, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Marc

6 /10


02/08/2022

De taal en de vriendelijkheid

Europ-Assistance:
Beste Marc, Wij nemen nota van uw opmerkingen en nemen contact met u op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
4   
Begrip van de bijstandsagent
7   
Empathie van de bijstandsagent
7   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
5   
  Filip-sylvie

3 /10


27/07/2022

Er kwam geen hulp

Europ-Assistance:
Beste Filip-sylvie, Wij begrijpen uw teleurstelling en gaan dit nader onderzoeken. Eens dit onderzoek afgelopen is nemen we terug contact met u op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
3   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
6   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Alex

4 /10


26/07/2022

Lange wachttijd

Europ-Assistance:
Beste Alex, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
4   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
3   
  Christian

6 /10


26/07/2022

lange telefonische wachttijdenonduidelijke opties gegeven door de medewerkers

Europ-Assistance:
Beste Christian, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Begrip van de bijstandsagent
3   
Empathie van de bijstandsagent
3   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
4   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
3   
Dienst geleverd zoals voorzien
4