Klantenbeoordelingen

9 /10

5294   
215   
128   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 0-2) Pagina: 10

  Jan

2 /10


20/09/2017

Bedenkelijke service. Lange wachttijden aan de telefoon. Bij elk telefoongesprek een andere medewerker aan de lijn, en dus moet de uitleg telkens weer opnieuw gedaan worden. Auto wordt gedeponeerd door een onderneming van bedenkelijk allooi, en wordt vervolgens bij de buurman (zelfde eigenaar ?) neergezet voor herstelling. Zaterdag autopech. Pas 7 dagen later is de wagen hersteld, hoewel er slechts een eenvoudige herstelling moet gebeuren, namelijk van een flexible leiding voor de brandstof. Er wordt geen vervangwagen aangeboden. We moeten zelf maar zien dat we op onze bestemming geraken. Later krijgen we na aandringen toch een vervangwagen...op 50 km van onze verblijfplaats, terwijl er dichtbij verschillende verhuurbedrijven zijn. De informatie wordt laat, onduidelijk en soms fout gegeven. Conclusie : bedenkelijke service, amateurisme.

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
4   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
1   
Professionalisme van derden
3   
Dienst geleverd zoals voorzien
5   
  JORIS

2 /10


18/09/2017

1. Het complex verhaal om eerst door Fast te moeten worden getakeld, om daarna door een andere takeldienst verder getakeld te worden. Kan Europ-assistance dit niet zelf organiseren? 2. Bij onze tweede oproep werden we totaal niet vriendelijk te woord gestaan en kortaf.

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
7   
Dekking van het contract
6   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Nico

2 /10


12/09/2017

Uur gewacht ( app gaf half uur aan), takeldienst gebeld, deze was nog steeds een half uur verwijderd van mijn locatie en opweg zonder takelwagen maar met zijn gewone camionette zei hij, heel de actie dus maar afgeblazen

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
10   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
2   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Kurt

1 /10


09/09/2017

Autopech gehad op de snelweg (provincie Antwerpen) en na telefonisch contact met Europe Assistance wilden/konden hun mij niet takelen en moest ik van hen de hulpdiensten (112) bellen. Blijkbaar mag Europe Assistance sinds een goede maand niet meer takelen op de snelweg in de Provincie Antwerpen. Aangezien dit een contractwijziging is had ik graag hiervan op de hoogte geweest. Wat dus niet gebeurd is en zelfs de verzekering was niet op de hoogte. De hulpdiensten hebben een FAST-team met takelwagen gestuurd waarvoor ik een rekening kreeg van 363 euro. De dag nadien Europe Assistance terug gecontacteerd met de mededeling van de factuur voor 363 euro. Blijkt dat hun nu maar 250 euro wil terugbetalen omdat Europe Assistance mij niet getakeld heeft. Had ik een andere keuze? Nee, hun hebben mij gezegd dat ik de hulpdiensten moest bellen! Ik vermoed dat ik geen alleenstaand geval ben en heb dus zeker al met aandrang gevraagd om mij he totale bedrag van 363 euro te vergoeden. Nog enige nota over de vervangwagen. Deze was op woensdagavond telefonisch geregeld met Europe Assistance om deze ergens in mijn buurt te gaan afhalen de maandag erop om 09.00u. Ze zouden me via sms op de hoogte houden waar ik deze zou mogen afhalen. Waarom wachten tot maandagochtend 08.45u om een sms te sturen waar ik deze mocht gaan afhalen? Dit moet toch veel vroeger kunnen zodat je tijdig terplekke kunt zijn (rekening houdend met werkverlet om de wagen op te halen) en je u ook geen heel weekend druk hoeft te maken of de vervangwagen wel in orde is. De aflevering/teruggave is verlopen hoe het moet. Hopend dat het volledige bedrag wordt gestort op mijn rekening zal aangeven of ik zelf ook verder ga met Europe Assistance.

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
2   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
1   
  Nico

2 /10


05/09/2017

Heb de eerste keer 3 uur moeten wachten voor dat ik geholpen ben moest zelfs eerst iemand op bellen voor mij te komen depanneren

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Begrip van de bijstandsagent
6   
Empathie van de bijstandsagent
4   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
4   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
7   
  DIEDERIK

1 /10


05/09/2017

De initiele opname liep goed, omdat de verzekeringsmakelaar tussenkwam. Daarna liep zo goed als alles fout : volgens agent moest ik credit card hebben om vervangwagen borg te betalen, dat bleek niet te kloppen, ik moest cash betalen. Vervolgens moest een taxi gebeld worden, dat liep helemaal fout en de call center was onbereikbaar. 3 keer bellen, telkens bij telefoniste terecht gekomen, die de call zonder boe of ba in een wachtrij zet die nergens naar gaat. 90 minuten proberen te bellen voor een taxe ??

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
2   
  Peter

2 /10


31/07/2017

Niet goed geholpen na het probleem pas meer dan twee uur later geholpen zie klacht

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  CHRISTIA

2 /10


24/07/2017

Er werd geen hotel gevonden voor de nacht toen we pech hadden. We werden gewoon onder een afdak van Mc Donalds afgezet midden in de nacht in de regen. De hele dag nadien hebben we moeten doorbrengen in de McDonald. Pas een 45 minuten voor vertrek van de trein om ons naar huis te brengen werden we verwittigd dat een taxi ons zou komen ophalen. Er werd las dan ook gezegd dat we voor de hond een muilband dienden te kopen in de stad als voorwaarde dat de hond de trein mee op mocht. De taxichauffeur zou op de hoogte zijn om ons in de stad naar een dierenwinkel te voeren, in realiteit wist die van niets. Gezien de te korte tijd, waren de tickets welke waren gereserveerd vervallen omdat we te laat in het station aankwamen. Het duurde 12 dagen vooraleer onze auto met daarin al onze bagage terug in België was.

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Begrip van de bijstandsagent
1   
Empathie van de bijstandsagent
1   
Dekking van het contract
2   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
1   
Dienst geleverd zoals voorzien
1   
  ANDRE

1 /10


21/07/2017

Ik heb tweemaal (eerst voor de dépannage, daarna voor de vervangwagen) ruim drie kwartier aan de telefoonlijn gehangen alvorens ik een medewerker aan de lijn kreeg, dit terwijl ik met dringende medische problemen zat. Ook bij een vorige gelegenheid had ik een zeer slechte ervaring met Europ Assistance in verband met de verzekering van de vervangauto.

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  ROBERT

0 /10


18/07/2017

Er was geen dakwerker voorhanden in de directe omgeving - diegene die belde zag al op tegen de verplaatsing en deelde gewoonweg mede dat hij niet voldoende zou hebben met het verzekerde bedrag ad 400euro + 50euro stukken.

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0