Klantenbeoordelingen

9 /10

5294   
215   
128   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 0-2) Pagina: 2

  Jan

1 /10


28/04/2022

Tegenwoordig duurt de interventie zeer lang en de kennis van de wegenwachter is povertjes.Is ook niet de Nederlandse taal machtig.

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Dekking van het contract
6   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
1   
  Laurent

0 /10


29/03/2022

Traag en weinig communicatie. 6u gewacht op takelwagen aan ver -20°C. Duurde ver een maand vooraleer de wagen gerepatrieerd was. Hotel onkosten nog niet terugbetaald anderhalve maand later.

Europ-Assistance:
Mijnheer Laurent, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
8   
  Jan

2 /10


28/03/2022

Gelieve mijn makelaar L te contacteren op het nummer 0 zodat hij mijn ontevredenheid kan uitleggen.

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnher, Uw bericht is doorgestuurd. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
4   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Gerald

0 /10


08/03/2022

Ik had een ski ongeval in Oostenrijk en diende gerepatrieerd en onmiddellijk geopereerd te worden . Het gespecialiseerd hospital werd verboden mij te opereren daar deze zogezegd op de blacklist stond bij EA. Mijn operatie werd dus geannuleerd. Achteraf bleek dit hospital dan toch niet op de blacklist te staan bij Europ Assistance maar mijn operatie werd gecanceld en de gerenommeerde artsen konden mij niet zomaar terug op de planning zetten.Het amateurisme van Europa Ass. bezorgen mij en mijn gezin veel leed en tijdverlies. Een typisch staaltje van de slechte reputatie van EA waar het menselijk aspect van geen belang is.Gerald

Europ-Assistance:
Mijnheer Gerald, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij begrijpen uw teleurstelling. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Begrip van de bijstandsagent
6   
Empathie van de bijstandsagent
2   
Dekking van het contract
1   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
1   
  Rudi

0 /10


14/02/2022

Onprofessioneel afhandelen van schadedossier. Op 9/2/22 had mijn dochter een skiongeval. Op 10/2/22 om 12:20 had ik een telefonisch contact met een man van uw organisatie met een Nederlands accent. Deze man was heel arrogant tegenover mij en stelde een repatriëring voor per taxi dwz een rit die meer dan 10 uur zou geduurd hebben. Deze arrogante Nederlander deed alsof een repatriëring per vliegtuig niet mogelijk zou zijn waarop ik hem zelf moest wijzen op de mogelijkheden zoals opgenomen in mijn polis. Uiteindelijk werd de repatriëring inclusief begeleider per vliegtuig uitgevoerd. Gelukkig ben ikzelf jurist en was ik op de hoogte van de inhoud van mijn contract. Ik wens als klant niet op dergelijke manier als ‘domme Belg’ behandeld worden.

Europ-Assistance:
Mijnheer Rudi Wij begrijpen uw teleurstelling en gaan dit nader onderzoeken. Eens dit onderzoek afgelopen is nemen we terug contact met u op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
9   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
1   
  Mark

2 /10


14/01/2022

Slechte communicatie en niet de juiste info

Europ-Assistance:
Mijnheer Mark, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Begrip van de bijstandsagent
2   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
2   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Beatrix

0 /10


14/12/2021

Heel slechte ervaringen gemaakt

Europ-Assistance:
Mevrouw Beatrix, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Jan

2 /10


08/12/2021

30 min wachttijdgéén opvolging van het dossier ter plaatse.een gewond iemand moet uren wachten in het ziekenhuis en zelf betalen of hij wordt niet geholpen. Intussen doet EA niets behalve zeggen dat ze het lokale contact in Dubai gaan contacteren

Europ-Assistance:
Mijnheer Jan, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Begrip van de bijstandsagent
9   
Empathie van de bijstandsagent
9   
Dekking van het contract
6   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
2   
  Jan

2 /10


22/11/2021

Een uur moeten wachten alvorens iemand aan de lijn te hebben… Onbemand.

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
7   
Dienst geleverd zoals voorzien
7   
  Geert

1 /10


21/10/2021

mensen spreken mekaar tegen... weinig hulp.. weinig resultaat gericht...uiteindelijk hebben we de factuur moeten voorschieten..... slecht dus

Europ-Assistance:
Mijnheer Geert Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Begrip van de bijstandsagent
10   
Empathie van de bijstandsagent
10   
Dekking van het contract
1   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
1   
Dienst geleverd zoals voorzien
1