Klantenbeoordelingen

9 /10

5294   
215   
128   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 3-6) Pagina: 2

  Sam

6 /10


22/07/2022

De depannage van mijn voertuig verliep zeer vlot. Toen ik echter een vervangwagen vroeg bleek dat ik daar moest omgaan in Anderlecht wat ongeveer een 38km is van mijn woonplaats. De taxidienst is een voordeel bij jullie maar het feit dat ik voor mijn werk me ongeveer 2u verlof moet nemen om de vervangwagen te gaan ophalen en opnieuw af te zetten is niet zo voordelig. Ik vroeg aan de trouwens vriendelijke medewerkers een garage dicht bij huis maar uiteindelijk bleek dit toch een grote afstand van mijn woonplaats te zijn. Ik heb dan ook vriendelijk bedankt voor de vervangwagen.

Europ-Assistance:
Beste Sam, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Dekking van het contract
6   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
7   
Dienst geleverd zoals voorzien
6   
  Davy

5 /10


21/07/2022

Meermaals zelf moeten terug moeten terugbellen ondanks beloftes. Foutieve informatie die meermaals wijzigde. Zelf moeten op zoek gaan naar hersteller. Triestig hotel in deze hitte zonder werkzame airco. Lang moeten wachten bij depannage tot goedkeuring van EA.

Europ-Assistance:
Beste Davy, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met de vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Begrip van de bijstandsagent
6   
Empathie van de bijstandsagent
6   
Dekking van het contract
3   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
6   
  Jan

5 /10


19/07/2022

Bij wagen blijvenMoet kunnen verder werken en als mijn man bij wagen blijft kan ik met zijn wagen verder rijdenMijn gsm voor de lokatie is gemakkelijk maar moet mijn gsm dan meenemen om verder te kunnen werken

Europ-Assistance:
Beste, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
7   
Op de hoogte gehouden
5   
  Michael

5 /10


08/07/2022

Drie maal moeten bellen naar Europ Assistance. Wachtijd aan de telefoon van telkens 12 à 14 Minuten. Wachtijd van pechverhelping veel te lang

Europ-Assistance:
Mijnheer Michael, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  .

6 /10


05/07/2022

correct afgehandeld

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
9   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Gazmend

6 /10


04/07/2022

Snelheid van de aankomst was goed maar niet precies op aankomsttijd doorgeven op de app

Europ-Assistance:
Mijnheer Gazmend, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. We zijn wel blij te horen dat de rest van de dienst vlekkeloos verlopen is. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Dekking van het contract
6   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
6   
Dienst geleverd zoals voorzien
6   
  Jan

6 /10


20/06/2022

Heel lang moeten wachten

Europ-Assistance:
Geachte, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
6   
Empathie van de bijstandsagent
6   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
7   
Op de hoogte gehouden
6   
  Diederik

4 /10


20/06/2022

Er is miscommunicatie ontstaan. Ik kreeg niet meteen een concreet antwoord op de volgende vragen:- moet ik de herstelkosten betalen of zijn die voor rekening van Europ Assistance?- mogen wij zelf een garage kiezen waar we de wagen laten herstellen?Bovendien kreeg ik tegenstrijdige informatie.De dame van het callcentrum zei me dat alle facturen (betaalde kosten) naar Europ Assitance dienden verstuurd te worden. Uiteindelijk waren de herstelkosten voor onze rekening. Ze wist ook niet te zeggen welk type contract ik had en werd wat ongeduldig omdat er nog andere klanten aan het wachten waren. Dus toch niet zo klantvriendelijk. Ik begrijp dat er veel oproepen zijn en weinig operatoren maar het moet toch mogelijk zijn om de klant te kunnen zeggen welk type contract hij he en op basis daarvan zijn vragen te beantwoorden.

Europ-Assistance:
Beste Diederik, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij onderzoeken uw dossier en nemen contact met u op. Met vriendelijke groeten EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Begrip van de bijstandsagent
1   
Empathie van de bijstandsagent
3   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
8   
  Robert

4 /10


20/06/2022

geen telefonist(e) meer aan de lijn/alles digitaal/nefast want o.a. werkt niet 100%eens aanwezig alles prima (10/10)

Europ-Assistance:
Geachte Robert, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze virtuelle agent. We doen er alles aan om deze service te verbeteren. Met vriendelijke groeten EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Dekking van het contract
9   
Duur van de behandeling
9   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10