Klantenbeoordelingen

9 /10

5294   
215   
128   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 3-6) Pagina: 3

  Luc

4 /10


17/06/2022

Te lang moeten wachten en uiteindelijke is een passant die heeftgeholpen en was erheen tussen van ADV Assist Oostkamp nog nodige Ik heb ze hiervan op de hoogte gebracht

Europ-Assistance:
Geachte Luc, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. Wij nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
5   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
4   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
5   
  Bvba

3 /10


23/05/2022

ik hrb twee urten moeten wachten

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
3   
Gemakkelijk te contacteren
7   
Begrip van de bijstandsagent
5   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Tania

5 /10


10/05/2022

Slecht georganiseerd. Men begrijpt geen Nederlands als ik dan Frans praat antwoordt men toch in onverstaanbaar Nederlands.

Europ-Assistance:
Mevrouw Tania, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
7   
Begrip van de bijstandsagent
5   
Empathie van de bijstandsagent
5   
Dekking van het contract
1   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
9   
  Kurt

3 /10


06/05/2022

- de technieker sprak geen nederlands- wist de batterij van het voertuig niet zitten- heeft ons bij gevolg niet kunnen verder helpen- de dienstverlening telefonisch was wel goed

Europ-Assistance:
Mijnheer Kurt, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
3   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
9   
Te leveren inspanning/opvolging
9   
Op de hoogte gehouden
9   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Leonie

6 /10


02/05/2022

lange wachttijden noodnummer call center

Europ-Assistance:
Mevrouw Leonie, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
7   
Op de hoogte gehouden
6   
Professionalisme van derden
7   
Dienst geleverd zoals voorzien
7   
  Evy

3 /10


04/04/2022

App werkt niet naar behoren. Locatie bepaling was niet juist. Bijna 3 uur gewacht. Kan beter

Europ-Assistance:
Mevrouw Evy, We vinden dat je een slechte ervaring met onze virtuele agent. We doen er alles aan om deze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
3   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
10   
Professionalisme van derden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Marc

5 /10


21/03/2022

Voor de melding word je naar een omslachtig systeem via internet gestuurd i.p.v. dat iemand onmiddellijk je te woord staat aan de telefoon. De app blijft dan draaien op: 'we zoeken een depanneur in je buurt' . Absoluut niet klantvriendelijk.Aangekondigde hulpdienst van 25 minuten doet er uiteindelijk een vol uur over...

Europ-Assistance:
Mijnheer Marc, Het spijt ons als je een negatieve ervaring met onze app had. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
7   
Dienst geleverd zoals voorzien
7   
  Jan

3 /10


07/03/2022

Veel te gecompliceerde app en eindeloze wachttijd aan de telefoon

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Het spijt ons als je een negatieve ervaring met onze app had. Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
3   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Begrip van de bijstandsagent
6   
Empathie van de bijstandsagent
6   
Dekking van het contract
4   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
7   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Koen

6 /10


04/03/2022

medische hulp ter plaatse niet vergoed en bij repatriering taxi vergeten bestellen

Europ-Assistance:
Mijnheer Koen, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
7   
Op de hoogte gehouden
6   
  Jan

5 /10


01/03/2022

De hulpverlening zelf was prima. Het online invullen van een formulier is zeer onpersoonlijk en geeft geen gevoel van hulp tot je iemand persoonlijk hoort.

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Het spijt ons als je een negatieve ervaring met onze app had. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
4   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10