Klantenbeoordelingen

9 /10

4995   
192   
115   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.2   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen Pagina: 4

  Roger

10 /10


05/07/2022

Snelheid van contact en professionaliteit.

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
10   
Gemakkelijk te contacteren
7   
Duur van de behandeling
9   
Te leveren inspanning/opvolging
7   
Op de hoogte gehouden
10   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  .

6 /10


05/07/2022

correct afgehandeld

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
9   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Olivier

8 /10


04/07/2022

We hebben lang moeten wachten op depannage maar verder is alles prima verlopen.

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
8   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
9   
Professionalisme van derden
7   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Albert

9 /10


04/07/2022

Efficiƫntie snelle en goede service

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Dekking van het contract
9   
Duur van de behandeling
9   
Te leveren inspanning/opvolging
9   
Op de hoogte gehouden
9   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Nicolas

9 /10


04/07/2022

Snelle service

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
7   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
10   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Ronny

10 /10


04/07/2022

snelle tussenkomst zonder enig probleem. 45 minuten na het telefoontje was alles opgelost

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
10   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
10   
Te leveren inspanning/opvolging
10   
Op de hoogte gehouden
9   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Jan

0 /10


04/07/2022

Als antwoord op onze oproep: een stem die een hele reeks vragen stelt die al dan niet ter zake zijn. Geen mogelijkheid enige verduidelijking te vragen. Na veel tijdverlies door dit onpersoonlijk gesprek enige dialoog mogelijk. Uren lang wachten op een uiteindelijke interventie.

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, We vinden dat je een slechte ervaring met onze virtuele agent. We doen er alles aan om deze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
9   
  Jan

10 /10


04/07/2022

Reeds twee maal op korte tijd beroep moeten doen op Europ Assistance en telkens heel tevreden geweest over het gemak van gebruik van de Europ Assistance app en de snelheid en correctheid waarmee we geholpen werden.

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
10   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
10   
Te leveren inspanning/opvolging
10   
Op de hoogte gehouden
10   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Hermine

9 /10


04/07/2022

Jullie service is ongelooflijk alleen deze keer liep het mis Mijn zoon stuurt sms voor zijn taxi en dan vragen ze aan mij waar hij is???Ik zie dat bericht niet en ik begin te bellen.14 min wachttijd...Heb een 30 min aan de telefoon gehangen!!!!Was wat lastig Dus negatieve beoordeling?Nee ik krijg achteraf nog telefoon of alles in orde was!Dit doet het !!!Ik heb mijn griefen geuit en hij had er begrip voorDus daarom weer een dikke 9!!!Ik had heel graag lid willen blijven maar omdat ik nu in schuldbemiddeling ben kan ik dat bedrag onmogelijk in 1 keer betalen...En dus moet ik vaarwel zeggen!

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
7   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10