Klantenbeoordelingen

9 /10

5294   
215   
128   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 3-6) Pagina: 4

  Julien

4 /10


14/02/2022

Ik heb vooraleer ik geholpen werd een vragenlijst moeten beantwoorden gedurende 5 minuten via een antwoordapparaat. Toen ik het adres opgaf registreerde de robot een foutief adres dat ik niet kon wijzigen.. Gelukkig werd ik enige tijd telefonisch gecontacteerd waaraan ik dan uiteindelijk het juiste adres kon opgeven.

Europ-Assistance:
Mijnheer Julien, We vinden dat je een slechte ervaring met onze virtuele agent. We doen er alles aan om deze dienstverlening te verbeteren. We zijn blij dat de rest van de probleemoplossing verliep vlot. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
1   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Emmanuel

5 /10


04/02/2022

Ik was zeer tevreden maar ben geen agent van europe assistance

Europ-Assistance:
Mijnheer Emmanuel, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Begrip van de bijstandsagent
10   
Empathie van de bijstandsagent
10   
Duur van de behandeling
9   
Op de hoogte gehouden
9   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Martin

4 /10


27/01/2022

Het duurde meer dan 1u30min vooraleer de pechverhelping ter plaatse was en meerdere telefoongesprekken om de juiste locatie duidelijk te maken ook al was bij het eerste gesprek door mij duidelijk gemaakt dat ik in Aalst bij St Truiden stond in NIET in Aalst in Oost-Vlaanderen ook al had ik straatnaam en huisnummer erbij gegeven.De service van de sleepdienst was voortreffelijk.

Europ-Assistance:
Mijnheer Martin, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Het spijt ons dat u door een misverstand lang heeft moeten wachten. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
4   
Begrip van de bijstandsagent
1   
Empathie van de bijstandsagent
1   
Duur van de behandeling
0   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Jan

5 /10


10/01/2022

40 minuten wachten alvorens hulp bij ongeval.

Europ-Assistance:
Mevrouw, Mijnheer, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
6   
Empathie van de bijstandsagent
6   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
6   
Dienst geleverd zoals voorzien
4   
  Willem

3 /10


27/12/2021

Aan eerste oproep geen gevolg gegeven. Tweede oproep viel men uit de lucht en wist men niet waarover het ging. Spijtig.

Europ-Assistance:
Geachte Willem, Onze excuses voor het ongemak. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Vriendelijke groeten, EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
3   
Gemakkelijk te contacteren
4   
Begrip van de bijstandsagent
3   
Empathie van de bijstandsagent
4   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
2   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Willem

5 /10


29/11/2021

Moeilijk te bereiken

Europ-Assistance:
Mijnheer Willem Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
4   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Hasan

6 /10


09/11/2021

Het is erg moeilijk om u te bereiken en hulp te krijgen in het buitenland

Europ-Assistance:
Mijnheer Hasan, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
6   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
7   
  Etienne

4 /10


25/09/2021

Bij een oproep duurt het zeer lang vooraleer men een persoon aan de lijn krijgt. Ondertussen wordt men bezig gehouden door een computer .

Europ-Assistance:
Mijnheer Etienne, Het spijt ons als je een negatieve ervaring met onze app had. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Begrip van de bijstandsagent
10   
Empathie van de bijstandsagent
10   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
10   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
10   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Paul

5 /10


27/08/2021

Moeilijk bereikbaar en onpersoonlijk contact

Europ-Assistance:
Mijnheer Paul, Het spijt ons als je een negatieve ervaring met onze app had. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
3   
Dienst geleverd zoals voorzien
3   
  Guy

3 /10


16/08/2021

Er is belooft mijn geld direct terug te storten door dat ik zelf de takel kosten heb moeten betalen

Europ-Assistance:
Geachte Guy, Wij begrijpen uw teleurstelling en gaan dit nader onderzoeken. Eens dit onderzoek afgelopen is nemen we terug contact met u op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
3   
Gemakkelijk te contacteren
7   
Begrip van de bijstandsagent
5   
Empathie van de bijstandsagent
5   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
4   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0