Klantenbeoordelingen

9 /10

5294   
215   
128   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 0-2) Pagina: 5

  David

0 /10


04/11/2019

Leugens die aan de klant worden verteld. Een automaat gevraagd. Ze hadden zogezegd geen gevonden.Maar uiteindelijk heb ik toch met een automaat gereden. Er was geen melding gegeven aan de maatschappij.

Europ-Assistance:
Geachte Heer David Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Baziel

1 /10


20/10/2019

Laten ons niet eerst onze nodige bagage uit de wagen halen voordat ze de wagen naar een depot brengen om de dag daarna naar de garage te brengen

Europ-Assistance:
Beste Baziel, Onze excuses voor het ongemak. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Michel

0 /10


07/10/2019

zie de nog lopende discussie met uw dienst in mijn dossier van 22/09/19 met . Functie van hoe de gemaakte fout door Europe Assistance financieel wordt opgelost zal ik een beoordeling kunnen geven.

Europ-Assistance:
Mijnheer Michel, Wij begrijpen uw teleurstelling en gaan dit nader onderzoeken. Eens dit onderzoek afgelopen is nemen we terug contact met u op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
2   
Dienst geleverd zoals voorzien
2   
  David

0 /10


01/10/2019

Een vervangauto zou maximaal verzekerd moeten zijn. Zou technisch in orde moeten zijn.

Europ-Assistance:
Mijnheer David, Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
10   
Te leveren inspanning/opvolging
7   
Op de hoogte gehouden
10   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Cathérine

1 /10


30/09/2019

Depannage niet opgedaagd wegens ( fout in system). Geen verwittiging. Dus herhaling mogelijk.

Europ-Assistance:
Mevrouw Cathérine Het spijt ons als je een negatieve ervaring met onze app had. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Dekking van het contract
1   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
1   
  Michel

0 /10


30/09/2019

Door een fout tussen europassistance en de depannagedienst tierce is onze defecte wagen vanavond nog niet eens in de garage aangekomen!!!! Hierdoor een nacht langer in hotel en nacht verlies in reeds lang geboekte en betaalde volgende hotel (270km verder). Bijkomend reeds 2x taxi tussen X en X vandaag (enkel 45km) aan 100€ per rit. Morgen idem. Alle bewijzen volgen later. Deze kosten zijn in ieder geval reeds ten laste Europe A. Nemen de fout van Europe A in deze toestand zwaar.

Europ-Assistance:
Mijnheer Michel Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. We zullen het bestand bekijken en terugkomen in meer detail. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
7   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
4   
  Fabienne

1 /10


26/09/2019

8 u gewacht op een depanneur

Europ-Assistance:
Mevrouw Fabienne Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
2   
Dienst geleverd zoals voorzien
2   
  Gery

2 /10


02/09/2019

LANGE WACHTTIJD OM TELEFONISCH CONTACT TE BEKOMEN (MEER DAN 10 MIN)GEEN GOED ONTVANGST EN WEINIG COMMERCIEEL.MEER DAN 2 U GEWAC HT OP DE TAKELWAGENWEINIG PROFESSIONEEL OM DEZEZ GROTE WAGEN TE TAKELEN.ZAL CONTRACT NAZIEN. BIJ ANDERE FIRMA'S HEB JE EEN VERVANGWAGEN VOOR 5 DAGEN. HIER VOOR 1 DAG EN ALLEEN VOOR RECHTSTREEKS NAAR HUIS OF KM BIJBETALEN.

Europ-Assistance:
Mijnheer Gery Wij begrijpen uw teleurstelling en gaan dit nader onderzoeken. Eens dit onderzoek afgelopen is nemen we terug contact met u op. EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
2   
Begrip van de bijstandsagent
2   
Empathie van de bijstandsagent
2   
Dekking van het contract
3   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
3   
Dienst geleverd zoals voorzien
3   
  ERIC

0 /10


02/08/2019

Mis interpretatie van contract : jaarlijks ipv jaarlijks +met als gevolg dat we konden beholpen wordenen dat na 40 jaar contributie zonder enige bijstand te hebben genoten

Europ-Assistance:
Geachte Eric, Wij begrijpen uw teleurstelling en gaan dit nader onderzoeken. Eens dit onderzoek afgelopen is nemen we terug met u contact op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Jan

1 /10


14/07/2019

U krijgt 1 voor de vriendelijke mensen aan telefoon.De rest van de bijstand was slecht of niet bestaande want ik heb zelf alles moeten regelen voor herstel auto en de vervangwagen was nog verder van verblijf ( taxi naar verblijf was ondanks omweg nog goedkoper) waardoor ik hem heb laten afbellen!

Europ-Assistance:
Beste, bedankt voor uw feedback - Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en zullen ervan leren.

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Begrip van de bijstandsagent
6   
Empathie van de bijstandsagent
6   
Dekking van het contract
1   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
1