Klantenbeoordelingen

9 /10

5376   
215   
133   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.7   

Klantenbeoordelingen (Score 3-6) Pagina: 5

  Wouter & daya

6 /10


06/08/2021

We stonden langs de autostrade in Frankrijk waardoor we via de politie een takeldienst moesten regelen. Het zou beter zijn moest EA zelf rechtreeks in contact gaan met de politie of takeldienst. De takeldienst via de politie was onbereikbaar waardoor wij een hele tijd aan ons lot overgelaten waren.

Europ-Assistance:
Mevrouw en Mijnheer Wouter & Daya, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Dekking van het contract
9   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  William

4 /10


08/06/2021

Na minuten lange en moeilijke ondervraging met een robot werd ik toch doorverwezen naar een echte stem die opnieuw alle vragen steld. Veel tijd verlies!

Europ-Assistance:
Mijnheer William We vinden dat je een slechte ervaring met onze virtuele agent. We doen er alles aan om deze dienstverlening te verbeteren Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
4   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Stefaan

6 /10


07/06/2021

Voor pannes geen probleem heb je 3 of 5 dagen genoeg maar bij ongeval kan het wel langer duren . Vervangwagen moet al na 5 dagen terug . Voor 2 de bestuurder moet men bijbetalen en bestuurder moet bepaalde tijd zijn rijbewijs hebben alhoewel de 2de bestuurder opgenomen is in contract. Stel me de vraag als je alleen verzekerd bent moet je dan evenveel betalen als je niet lang genoeg je rijbewijs hebt? Of zeggen ze voor hetzelfde geld dat je geen vervangwagen krijgt?

Europ-Assistance:
Mijnheer Stefaan Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Marie siska

3 /10


26/03/2021

Heel onpersoonlijk en traag

Europ-Assistance:
Mevrouw Marie Siska Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
3   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Begrip van de bijstandsagent
1   
Empathie van de bijstandsagent
2   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
  Ludwig

5 /10


16/03/2021

ZEER klantonvriendelijk telefoonmenu.

Europ-Assistance:
Mijhneer Ludwig Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
1   
Dekking van het contract
9   
Duur van de behandeling
9   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Jürgen

6 /10


08/03/2021

De app is te omslachtig. Vlotte telefonie zou beter zijn.

Europ-Assistance:
Mijnheer Jürgen Het spijt ons als je een negatieve ervaring met onze app had. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
4   
Te leveren inspanning/opvolging
4   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
8   
  Hubert

4 /10


08/02/2021

- 8 pogingen nodig om E.A te kunnen bereiken !!! ( + 30 min ) -Geen Nederlands noch Engels beschikbaar als voertaal op het moment van opbellen-Tijdrovend systeem van aangifte via computer-E.A systeem ( geolocati ?) gaf verkeerd adres door aan de sleepdienst en aan de Taxi waardoor beiden laattijdig !-Geen vervangwagen wanneer de defekte auto naar privéadres gebracht moet worden. -Pas volgende dag vervangwagen ontvangen maar op te halen op 20 Km en terug af te geven idem.-Geen auto met winterbanden beschikbaar bij Avis en dit in putje winter ! Voorgestelde oplossing: zelf kettingen opleggen.!

Europ-Assistance:
Mijnheer Hubert Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
10   
  John

4 /10


08/02/2021

de laatste keer dat ik europ assistance belde heb ik 5 minuten met een computerstem gesproken als ik ernstig gewond had geweest dan zouden de hulpdiensten misschien wel eens te laat kunnen komen terwijl ik gewoon maar hulp wou voor een platte batterij

Europ-Assistance:
Mijnheer John We vinden dat je een slechte ervaring met onze virtuele agent. We doen er alles aan om deze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
7   
  Ahmed

4 /10


11/01/2021

Alarmnummer was niet makkelijk te vinden

Europ-Assistance:
Mijnheer Ahmed Het spijt ons dat u wat onderzoek moest doen naar het telefoonnummer. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
7   
Empathie van de bijstandsagent
7   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
9   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
7   
  Dominique

5 /10


25/12/2020

De depanneur was er correct na 45min. Batterijdefect werd vastgesteld. De wagen werd niet naar de garage gesleept alhoewel risico op opnieuw stilvallen onderweg reëel was. Er kon dan volgens depanneur opnieuw gebeld worden naar Europ Assistance...

Europ-Assistance:
Mijnheer Dominique Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
9   
Dekking van het contract
9   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Professionalisme van derden
4   
Dienst geleverd zoals voorzien
6