Klantenbeoordelingen

9 /10

5294   
215   
128   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 0-2) Pagina: 6

  Trottel

1 /10


08/07/2019

Weigering van bijstand bij 1e oproep en bestuurder diende €300 cash te betalen als waarborg. EA heeft duidelijk geen controle over onderaannemers

Europ-Assistance:
Beste Trottel, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten EUROP ASSISTANCE

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Willy

0 /10


27/06/2019

Superlange wachttijd van meer bijna 3 uren en dat om een lekke band!!!

Europ-Assistance:
Beste Willy, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten EUROP ASSISTANCE

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Begrip van de bijstandsagent
10   
Empathie van de bijstandsagent
10   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Benny

0 /10


07/05/2019

Door 2 dagen van tevoren een afspraak te maken. Dat ze om 9 uur zouden komen takelen. Een sms de dag zelf krijgen dat rond half 10 er zouden zijn. Niemand te zien en daar zelf nog voor te moeten bellen met jullie en de takel firma om dan rond half 12 iemand tezien toekomen.

Europ-Assistance:
Beste Benny, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
7   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
6   
Dienst geleverd zoals voorzien
7   
  Christophe

0 /10


15/04/2019

Amateuristisch tot en met .. bij de concurrenten zijn ze veeel vriendelijker

Europ-Assistance:
Beste Christophe, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op.

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
3   
Empathie van de bijstandsagent
3   
Dekking van het contract
1   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Eefje

0 /10


12/04/2019

De eerste takelwagen die naar mij werd gestuurd duwde eens tegen mijn auto. Die werkte dan weer. De volgende dag starte hij weer niet en belde ik om een takelwagen die mijn auto naar de garage kon brengen. Die kreeg hem weer aan de start en tot mijn grote verbazing moest ik hem zelf naar de garage brengen.Uiteraard viel mijn auto stil midden op de Bredabaan. Leuk hoor.Nog maar eens een uur moeten wachten op een takelwagen die de volgende dag pas mijn auto naar de garage kon brengen. Helemaal niet tevreden dus!

Europ-Assistance:
Beste Eefje, onze excuses dat de bijstand niet verlopen is zoals verwacht. Wij gaan na wat er mogelijks fout gelopen is om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Begrip van de bijstandsagent
5   
Empathie van de bijstandsagent
5   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Tim

0 /10


13/02/2019

Een volledig gebrek aan service. Europ Assistance denkt totaal niet mee met de klant. Vervangwagens regelen is altijd miserie.

Europ-Assistance:
Geachte, Onze excuses voor het ongemak. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Vriendelijke groeten, EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
7   
Dienst geleverd zoals voorzien
1   
  Jan

1 /10


14/11/2018

Twee uren gewacht met 8jarig kind totdat uiteindelijk een buurtbewoner mij uit medelijden geholpen heeft en de takeldienst niet meer nodig was... not

Europ-Assistance:
Geachte, Onze excuses voor het ongemak. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Vriendelijke groeten, EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Begrip van de bijstandsagent
3   
Empathie van de bijstandsagent
3   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
2   
Op de hoogte gehouden
1   
  DIRK

0 /10


12/11/2018

Om 12u50 gebeld en pas om 16u45 geholpen

Europ-Assistance:
Beste Dirk, Onze excuses voor het ongemak. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Vriendelijke groeten EUROP ASSISTANCE BELGIUM

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Martine

1 /10


11/10/2018

Wij zijn in de kou blijven staan. Na telefonisch contact stuurden ze een takeldienst om mijn moto te deponeren. Ik had meegegeven dat ook mijn partner mee moest, dat was destijds zo gevraagd als één van beiden iets tegenkwam dat de tweede ook werd gedeponeerd. Uiteindelijk ging dit dan toch in orde komen. toen de depannage toekwam wou deze dat niet doen en werd er een paar keer over en weer gebeld. Wij waren daar met meer dan 100 rijders voor een weekend en ikzelf kon niet meer uit veiligheidsoverweging die dag meerijden omdat er een moer was afgebroken die mijn zadel vasthoudt. Het zadel zat daarnaar los. Het zou te gevaarlijk zijn bij het rijden dat door een loszittend zadel me van de moto doet vallen. Zo rijden was om problemen vragen. Ik wou geen ongeluk veroorzaken.Omdat uiteindelijk de moto nog startte reed de depanneur gewoon verder en stonden daar zonder hulp. Nog eens telefonisch contact opgenomen (heel onvriendelijk) en wouden mij verder niet helpen. Kreeg als antwoord nog rijdende voertuigen nemen we niet mee.Waarom verzekering aangaan als je er dan eens beroep op moet doen geen hulp te krijgen. We hebben noodgedwongen andere oplossing moeten zoeken om thuis te geraken. Dushelemaal niet tevreden. Heel kwaad achtergebleven.

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
5   
Empathie van de bijstandsagent
5   
Dekking van het contract
2   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
1   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  LUDO

0 /10


05/09/2018

we hebben het zelf moeten oplossen

Europ-Assistance:
Beste Ludo, onze excuses dat de bijstand niet verlopen is zoals verwacht. Wij gaan na wat er eventueel fout gelopen zou zijn om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
5   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0