Klantenbeoordelingen

9 /10

5376   
215   
133   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.7   

Klantenbeoordelingen (Score 3-6) Pagina: 6

  Jean-pierre

5 /10


05/10/2020

Eerste maal contact genomen om 14hr . Persoon die ons moest komen ophalen had geen mail ontvangen en kwam om 17hr ter plaatse. Zeer slechte communicatie.

Europ-Assistance:
Mijnheer Jean-Pierre Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Begrip van de bijstandsagent
10   
Empathie van de bijstandsagent
10   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
1   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Yves

6 /10


04/10/2020

negatief; De Persoon die ter plaatste is gekomen was niet ingelicht over de toestand van mijn fiets (electrische fiets met platte achterband). en kon geen reparatie uitvoerenpositief: hij heeft mij en mijn fiets naar huis gebracht (op een Neutraal: ik heb de dinsdag erna teruggebeld en na negotiatie is de fiets van mijn huisadres naar de winkel gebracht.

Europ-Assistance:
Mijnheer Yves Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
3   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
5   
  Els

5 /10


16/09/2020

Momenteel heb ik weinig contact met familie en vrienen

Europ-Assistance:
Mevrouw Els Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Carlos

5 /10


25/08/2020

Staat vervangwagen

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Begrip van de bijstandsagent
9   
Empathie van de bijstandsagent
9   
Dekking van het contract
3   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
9   
Op de hoogte gehouden
10   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Wouter

5 /10


17/08/2020

Een week vakantie gehad zonder vervangauto of een auto die gerepareerd werd!

Europ-Assistance:
Beste Wouter, Wij begrijpen uw teleurstelling en gaan dit nader onderzoeken. Eens dit onderzoek afgelopen is nemen we terug contact met u op. Met vriendelijke groeten Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
6   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
4   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  Kris

3 /10


14/08/2020

Het kan niet zijn dat ik 32 minuten moet wachten tot er iemand aan de telefoon komt om een taxi te bestellen na terugbrengen van een vervangauto.

Europ-Assistance:
Beste Kris, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij doen er alles aan om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden. Wij gaan een nader onderzoek doen naar de verbreking van de lijn. Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
3   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Bvba

5 /10


13/07/2020

Vrij lange wachtduur

Europ-Assistance:
Geachte Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Begrip van de bijstandsagent
6   
Empathie van de bijstandsagent
9   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
9   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Bik

5 /10


26/05/2020

Service en kwaliteitalsook afhandeling erna

Europ-Assistance:
Mijnheer Bik, Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Begrip van de bijstandsagent
7   
Empathie van de bijstandsagent
6   
Dekking van het contract
9   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
6   
  Marc

4 /10


05/05/2020

ik had bij de aanvraag duidelijk aangedrongen op een depaneur die de voorste wielen kon opheffen omdat die gedraait stonden wegens een blokkage van het stuurslot. Men stuurde een normale depaneur en de desbetreffende chauffeur heeft het slot uitgeboord maar natuurlijk te ver waardoor ik een hele nieuwe stuurstang moet laten vervangen. Kostprijs * € zonder werkuren en ex BTW.Had men de juiste depaneur gestuurd had men dit kunnen vermijden. Ik ben zeker niet happy.

Europ-Assistance:
Mijnheer Marc, Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. We hopen dat we in de toekomst in staat zullen zijn om u voordeel te bevredigen. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
4   
Empathie van de bijstandsagent
4   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
8   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
4   
Dienst geleverd zoals voorzien
1   
  Nicole

5 /10


17/02/2020

Er wordt correct geholpen

Europ-Assistance:
Mevrouw Nicole Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance Belgium

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
5   
Duur van de behandeling
4   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
7   
Dienst geleverd zoals voorzien
7