Klantenbeoordelingen

9 /10

5376   
215   
133   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.7   

Klantenbeoordelingen (Score 3-6) Pagina: 7

  Gil

5 /10


31/01/2020

Men behoeft een paraplu als het regent en niet als de zon schijnt.

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
7   
Begrip van de bijstandsagent
5   
Empathie van de bijstandsagent
5   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
9   
Professionalisme van derden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
3   
  Davy

5 /10


27/01/2020

Zelf autoband verwisseld.Alleen gecontroleerd of het oké was.Kon me verder niet helpen.

Europ-Assistance:
Mijnheer Davy Het spijt ons dat u een slechte ervaring met onze diensten. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
6   
Te leveren inspanning/opvolging
5   
Op de hoogte gehouden
9   
Professionalisme van derden
6   
Dienst geleverd zoals voorzien
4   
  Luc

5 /10


04/12/2019

Lange wachttijd beloven 15 min en word 1uur

Europ-Assistance:
Geachte Luc, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Dekking van het contract
6   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Frederic

6 /10


22/11/2019

Heb een uur moeten wachten langs de autostrade om getakeld te worden...

Europ-Assistance:
Geachte Frederic Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
5   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
7   
Op de hoogte gehouden
6   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Hans

6 /10


22/10/2019

goede maar onvolledige service

Europ-Assistance:
Beste Hans, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
6   
Gemakkelijk te contacteren
5   
Dekking van het contract
3   
Duur van de behandeling
4   
Te leveren inspanning/opvolging
6   
Op de hoogte gehouden
6   
Professionalisme van derden
6   
Dienst geleverd zoals voorzien
5   
  Jan

4 /10


21/10/2019

het duurde 2 uur eer hulp kwam van amper 10 km verder

Europ-Assistance:
Beste Jan, Wij betreuren het feit dat u een lange wachttijd heeft gehad. We doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
10   
Dekking van het contract
6   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
9   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
6   
  Alain

4 /10


14/10/2019

Ik word weinig op de hoogte gehouden.

Europ-Assistance:
Mijnheer Alain Wij betreuren het feit dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze diensten. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking en doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
7   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
7   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
1   
  Peter

4 /10


07/10/2019

Pechverhelping werkt wel maar de beloofde feedback (“depanneur komt eraan”) kwam er niet

Europ-Assistance:
Mijnheer Peter Het spijt ons als je een negatieve ervaring met onze app had. Wij doen er alles aan om de service die wij u bieden te verbeteren. We zijn blij dat de rest van de probleemoplossing verliep vlot Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Begrip van de bijstandsagent
10   
Empathie van de bijstandsagent
10   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Peter

4 /10


12/09/2019

verleden goede ervaring maar laatste pechverhelping was niet wat je verwacht van een pechverhelping in antwerpen. (vlaanderen)

Europ-Assistance:
Mijnheer Peter We betreuren het dat uw laatste ervaring met onze diensten fout is gegaan. Wij nemen uw opmerkingen in aanmerking om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Europ Assistance

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
4   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
5   
Professionalisme van derden
2   
Dienst geleverd zoals voorzien
3   
  Liesbet

5 /10


19/08/2019

Wij staan nog steeds verkeerdelijk in het systeem. Dit is reeds tweemaal doorgegeven. Lange wachttjid bij telefonische vraag voor bijstand.

Europ-Assistance:
Beste Liesbet, Wij betreuren dat u een slechte ervaring had met onze diensten. Wij kijken dit na en nemen terug met u contact op. Met vriendelijke groeten EUROP ASSISTANCE

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
5   
Gemakkelijk te contacteren
4   
Begrip van de bijstandsagent
7   
Empathie van de bijstandsagent
7   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
4   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
7