Klantenbeoordelingen

9 /10

5294   
215   
128   
Gemiddelde score van dit onderdeel
Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
9   
Gemakkelijk te contacteren
8.6   
Begrip van de bijstandsagent
8.6   
Empathie van de bijstandsagent
8.7   
Dekking van het contract
7.8   
Duur van de behandeling
8.5   
Te leveren inspanning/opvolging
8.1   
Op de hoogte gehouden
8.1   
Professionalisme van derden
8.9   
Dienst geleverd zoals voorzien
8.8   

Klantenbeoordelingen (Score 0-2) Pagina: 9

  Monique

0 /10


11/12/2017

Slechte communicatie

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
1   
Empathie van de bijstandsagent
1   
Dekking van het contract
6   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
  Jelle

2 /10


10/12/2017

Niet correcte informatie over wachttijd. Binnen de 30 minuten zou er iemand zijn totaal 1 uur en 55 minuten moeten wachten. Als ook persoon die kwam wist niet wat de error lampen wilden zeggen, na het opstarten van platte batterij.

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
5   
Begrip van de bijstandsagent
10   
Empathie van de bijstandsagent
10   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
1   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
5   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  Abdelkarim

0 /10


06/12/2017

De laatste keer dat ik belde werd ik helemaal niet serieus geholpen was zelfs van plan het contract stop te zetten

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
6   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
3   
Duur van de behandeling
5   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
10   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  SERGE

0 /10


27/11/2017

Zeer slechte behandeling en opvolging van ons probleem. Wij voelden ons in de steek gelaten. We moesten van Europ assistance de politie zelf contacteren voor pechverhelping op de autosnelweg , maar deze wisten nergens van. Niemand deed iets en we werden aan ons lot overgelaten. Er werd ons foutieve informatie gegeven, waardoor we meer dan 2 uur nutteloos in de natte sneeuw en vrieskou langs de rand van de autosnelweg moesten wachten. Pas 3 uur na ons contact met Europ Assistance werden we dan toch geholpen. Er werd ons telefonisch wel excuses aangeboden voor de foutieve informatie, maar ons aandringen om de pechverhelping die door de politie gestuurd zou worden te annuleren werd genegeerd, waardoor deze ook ter plaatse kwam. De kosten moesten contant betaald worden. Deze factuur werd doorgestuurd via email, maar daar werd tot op heden nog niet op gereageerd. Wat een verschil met vroeger, waar we door Europ Assistance altijd correct en met medeleven behandeld werden. Helaas behoort dit blijkbaar volledig tot het verleden. Gezien het feit dat we ook al met een gebrekkige medewerking te maken hadden in 2015, stellen wij ons toch vragen bij de service die geleverd wordt door Europ Assistance en weten niet goed of we bij Europ Assistance eigenlijk nog op de juiste plaats zitten. Wij zijn een 25-tal jaar klant, maar zijn nu toch heel erg teleurgesteld en hebben een beetje ons vertrouwen verloren in de dienstverlening door Europ Assistance

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
9   
Begrip van de bijstandsagent
0   
Empathie van de bijstandsagent
0   
Dekking van het contract
7   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
9   
  Julien

2 /10


21/11/2017

Geen vervangwagen beschikbaar op de vrijdagavond van de depannage. Belofte gekregen dat ik volgende ochtend uiterlijk 9u30 een vervangwagen zou krijgen (aangegeven dat dit noodzakelijk). Niets gehoord en geen vervangwagen ontvangen. Zelf gebeld, blijkbaar had ik een sms moeten krijgen, maar die heb ik nooit ontvangen. Aangegeven dat ik rest van weekend geen wagen nodig had, en gevraagd of ik gezien hogergenoemd in gebreke blijven van Europ Assistance de vervangwagen niet pas zondagavond of maandagochtend kon krijgen, aangezien de garage ook niet eerder de diagnose kon stellen. Dan zou ik de vervangwagen indien nodig 5 dagen hebben van maandag tot vrijdag (werkweek). Ook dit was onmogelijk. Gevolg: ik moet een extra halve dag verlof nemen om de wagen in te leveren op donderdagvoormiddag. Want de plaats van ophaling/inlevering is bijna 40' rijden van mijn woonplaats, dat lukt niet de avond ervoor. Ik reken er dan nog op dat Europ Assistance een taxi voorziet.

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
3   
Begrip van de bijstandsagent
6   
Empathie van de bijstandsagent
6   
Duur van de behandeling
2   
Te leveren inspanning/opvolging
3   
Op de hoogte gehouden
2   
Professionalisme van derden
6   
  CHRISTINE

2 /10


13/11/2017

procedure om oproep te doen was zeer omslachtig en liep totaal niet vlot

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
0   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
3   
Professionalisme van derden
7   
Dienst geleverd zoals voorzien
10   
  Jan

0 /10


20/10/2017

Absoluut een tegenvallende ervaring. Hopeloos lang geduurd, telkens andere mensen aan de lijn met een andere uitleg en beloftes. Autopanne langs de autostrade Leuven-Brussel om 11u30. Verplicht eerst een takeldienst moeten bellen via de politie (VAB kon nochtans wél komen naar diezelfde plek), dan opnieuw moeten bellen en wachten op jullie dienst. Na bevestiging dat de eerste takeldienst betaald was toch nog een extra controle of dat welvoegelijk gebeurd was. Weer tijdverlies. Aangekomen in de eigen garage moest er oorspronkelijk 2u (!!!) gewacht worden voor er voor een vervangwagen MOCHT gebeld worden. Reden : De garage moet eerst de schade bekijken. Waar ze uiteraard geen tijd voor hebben. Uiteindelijk een vervangwagen ter beschikking gekregen die in ... Merksem stond. Onze garage is in ... LIER ! Een taxi is ons dan komen ophalen en moest racen tegen de klok om voor sluitingsuur in Merksem te geraken. Om 17u45 konden we in Merksem vertrekken naar huis !!! Een dag van bijna 8u automiserie.

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
7   
Empathie van de bijstandsagent
7   
Dekking van het contract
10   
Duur van de behandeling
0   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
0   
Professionalisme van derden
9   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  francis

2 /10


16/10/2017

dienstverlening van depannage service ondermaats. Kan u geen vervangwagen geven, heb geen toelating u van antwerpen naar brussel te brengen. We zullen proberen uw auto terug in gang te brengen, maar kunnen niets garanderen éénmaal u terug onderweg bent. Allemaal opdracht van de dispatch. reden om contract stop te zetten vooral als deze onderhandelingen moeten plaatsvinden om middernacht onder regenbuien. totaal onacceptabel gedrag van de maatschappijen waarmee u werkt.

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
2   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
0   
Duur van de behandeling
1   
Te leveren inspanning/opvolging
0   
Op de hoogte gehouden
7   
Professionalisme van derden
0   
Dienst geleverd zoals voorzien
0   
  JULIEN

1 /10


03/10/2017

Deze mail heeft mij met verstomming geslagen, alsof ik eraan zou kunnen doen dat mijn wagen in panne staat.....

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
1   
Gemakkelijk te contacteren
8   
Begrip van de bijstandsagent
8   
Empathie van de bijstandsagent
8   
Dekking van het contract
8   
Duur van de behandeling
7   
Te leveren inspanning/opvolging
8   
Op de hoogte gehouden
8   
Professionalisme van derden
8   
Dienst geleverd zoals voorzien
8   
  José

0 /10


28/09/2017

Zeer slecht bijstand gekregen zelf plan moeten trekken zelf een auto moeten inhuren Bij panne schandalig

Europ-Assistance:
Beste, wij analyseren uw dossier en komen hier zo snel mogelijk op terug

Repertorium van de vragen over de dienstverlening

Waarschijnlijkheid van de aanbeveling
0